2e Ontspanmoment voor de zorg

De COVID-19-pandemie vraagt veel van alle mensen, en zeker van iedereen in de zorgsector. 
Stress is bijna onvermijdelijk tijdens deze coronacrisis. Vaak blijven we vastzitten in onze stress. Ons lichaam blijft constant in de ‘alert’-modus en vergeet te ontspannen of kan gewoon niet meer ontspannen. Zelfs wanneer het gevaar geweken is. 

Ik geef opnieuw een gratis webinar waarin je je kan ontspannen met eenvoudige oefeningen tegen stress. Dingen die je ook thuis kan verder doen of kan delen met anderen. Je hoeft er niets speciaals voor te kunnen, niets bijzonders voor te doen. Een internetverbinding volstaat.

Ik vraag hiervoor geen geld.
Wie toch graag iets geeft kan een vrije bijdrage doen, maar dat hoeft niet.

Je wordt achteraf niet bestookt met e-mails van mij. Ik stuur je geen enkele verkoops-e-mail. Je krijgt na je inschrijving alleen de link naar de online sessie en achteraf de link naar de opname.

Dat beloof ik. 

Het tweede ontspanningsmoment gaat door

  • op 26 november
  • van 19u.30 tot 20u.15

Achteraf krijg je een e-mail met de link naar de opname om later nog eens te doen, of als je niet bij het live webinar kan zijn. Je kan het natuurlijk ook samen met je collega’s volgen.

Ik kan onmogelijk controleren of je in de zorg werkt, en wens dat ook niet te doen, dus geef aub voorrang aan mensen uit de zorg.

Ik ben Sigrid, psycholoog en yogaleraar. Ik help mensen met stress, angsten en trauma.

Warm welkom!

Klikken op de knop brengt je naar een winkelwagentje maar je hoeft niets te betalen.

Je doorloopt gewoon het proces.

Na checkout krijg je verdere informatie via e-mail.