Oefenen met TRE™

Je kent de TRE™-methode en wil graag nog eens onder begeleiding in groep oefenen?

Op 30 mei begeleid ik je online in de TRE™-oefeningen

In TRE™ doen we zes oefeningen die spanning in het lichaam helpen verminderen. Deze oefeningen lokken het trillen van je spieren uit: alle zoogdieren trillen na spanning en gaan dan verder met het leven alsof er niets is gebeurd. Het trillen dat zo opgewekt wordt, laat diepe en langdurige spanning in het lichaam los, waarna je je heerlijk ontspannen voelt. Het is een heel natuurlijke reactie van het lichaam om spanning en stress los te laten en te ontladen.
De oefeningen zijn laagdrempelig, veilig en onder deskundige begeleiding.

Voor wie?

Iedereen die stress, spanning en emotionele lading wil loslaten

Voor wie niet?


TRE™ geeft vastzittende energie af door middel van tremor (schudden). Tijdens dit proces kunnen emoties naar boven komen.
Als je trauma hebt, ernstige PTSS of jezelf op dit moment niet emotioneel kan reguleren dan is deze sessie niet voor jou.


Belangrijk

Een voorwaarde om deel te nemen is dat je de TRE-oefeningen kent en/of al minstens 1x onder begeleiding hebt uitgevoerd.

Praktisch

30 mei van 10 tot 11 u

  • In de sessie gaan we soms op de grond liggen. Als je geen yogamat hebt, kan je ook een dik deken gebruiken. Je wil geen dik kussen onder je hoofd, want het is belangrijk dat je nek en hoofd vrij kunnen bewegen.
  • Verder een internetverbinding en een laptop/tablet met camera. Ik moet je kunnen zien op beeld, dat is erg belangrijk, als dat niet goed voor jou voelt kan je helaas niet meedoen.
  • Ook een klein stukje vrije muur (waar bijvoorbeeld geen kast tegenaan staat), zodat je met je rug tegen een muur kan leunen.

Lesgever

Je krijgt deze sessie les van Sigrid, psycholoog en yoga & meditatieleraar. 

Mensen helpen met hun mentale gezondheid en mind-body-verbinding, daar ben ik elke dag mee bezig

Bio van Sigrid

Prijs

Je bijdrage voor deze sessie is 20 €.

Inschrijven

Deze knop brengt je naar een online winkelmandje waar je meteen kan inschrijven